Tom Clancy's: The Division 2: 5th Anniversary Celebration Video

RDJ134 15 maart 2024 om 15:32 uur

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat Tom Clancy's: The Division 2 (recensie) uitkwam en waar ik op dit moment van schrijven 49 dagen, 9 Uur en 26 minuten in heb zitten. Toen de game uitkwam was het geheel volgens Ubisoft traditie in een wat ruwe staat en is in de loop der jaren alleen maar beter en beter geworden. Ook zijn er veel events en was zoals je in mijn recensie hier kan lezen ook een fantastische uitbreiding met de titel Warlords of New York die je mee terug naar NYC nam voor een heel nieuw avontuur.

Ik hou zoveel van deze game dat ik er een koffie mok van hebt, hele goede vrienden heb over gehouden die ik heb via de game hebt ontmoet en toch steeds me weer terug weet te krijgen, ondanks dat ik pas geleden deze game even op pauze had gezet omdat ik het teveel in herhaling vond vallen. Wat niet vreemd is als je het jaar in en uit elke dag speelt.

Sinds iets meer dan twee weken ben ik het weer gaan spelen omdat er een nieuw kleding evenement was die me aansprak en zit ik wederom in een clan en maakt de straten van Washington en New York weer een stukje veiliger met mijn team. Persoonlijk hoop ik nog dat de nieuwe beloofde DLC er van snel gaat komen, want deze titel kan nog heel lang doorgaan.



Reageer