Kaartverkoop Cypress Hill van start

RDJ134 15 april 2010 om 19:24 uur

14 juni zal Cypress Hill een concert in de Amsterdamse Melkweg geven en iedereen die hier wel eens eerde bij is geweest weet dat deze heren een spetterende show kunnen weggeven. De kaartverkoop is vandaag gestart en de prijs is 33 euro per kaartje.



Cypress Hill komt voor een exclusief concert naar Amsterdam. Op maandag 14 juni staat de Latijns-Amerikaanse hiphopgroep uit Los Angeles op het podium van de Melkweg. Na zes jaar radiostilte verschijnt op 16 april het nieuwe album 'Rise Up'. Onlangs kwam de video "Armada Latina" uit met een gastoptreden van Pitbull en Marc Anthony.
Cypress Hill werd in 1986 in opgericht in Los Angeles en viel direct op door hun vernieuwende hiphopgeluid met latino-invloeden. Het titelloze debuutalbum sloeg in als een bom en sinds het verschijnen van het tweede album, 'Black Sunday' in '93 en de wereldhit 'Insane in the Brain', behoort Cypress Hill tot de populairste hiphopgroepen ter wereld. Niet alleen de muziek, maar ook de strijd van de groep voor legalisering van canabis heeft bijgedragen aan de populariteit.. Ook de latere albums van Cypress Hill werden classics, waaronder 'Temples of Boom', 'IV' en 'Stoned Raiders'

'Rise Up' is het eerste Cypress Hill-album sinds 2004 en wordt uitgebracht op het label Priority Records van niemand minder dan Snoop Dogg, die twee weken later in de Melkweg zal optreden. Meerdere producers werkten aan het nieuwe album mee zoals Tom Morello (Rage Against The Machine), Pete Rock, Daron Malakian (System Of A Down) en Mike Shinoda (Linkin Park). Tijdens het optreden in de Melkweg zullen nieuwe nummers voorbij komen, maar zonder meer zullen ook de klassiekers te horen zijn!

Reageer