Vanavond op TV / 21 april

Radical 21 april 2010 om 18:55 uur

Zoals gisteren al te lezen was in de editie van 20 april was het wachten op Zaagmans en nu het woensdag is, is het dus zover. De week is hiermee op de helft gekomen en dat kun je natuurlijk vieren met een leuke film. Vanavond is er wederom wel wat te kiezen, maar het is wel mager.

1: Ik zal eerlijk toegeven dat ik aftrap met de minste van de drie, namelijk Star Wars: The Clone Wars (2008). Deze zeer recente film begint om 20.30 uur op RTL7 en is naast de gelijknamige tv-serie op poten gezet, waar eveneens een game van is verschenen. Deze Star Wars variant is een animatiefilm en kent een emo Darth Vader.



2: Op hetzelfde moment begint om 20.30 uur op RTL5 ook Knocked Up (2007). In deze komedie eindigen nerd Ben en chick Alison in bed terecht en zorgt de zwangerschap voor veel problemen wanneer ze er samen uit proberen te komen. Alle clichés die bij de onenightstand en de opvoeding horen komen weer voorbij verpakt in een lachwekkend geheel.



3: Direct na Star Wars begint om 22.30 uur op RTL7 de film Papillon (1973). Het ken een hoog Prison Break gehalte, al was deze film uit '73 er natuurlijk veel eerder. Wanneer de door Steve McQueen gespeelde Henri 'Papillon' Charriere na een ontsnapping in een beruchte cel komt waar niemand ooit uit ontsnapt is, begrijp je al dat dit wel gaat gebeuren.

Reageer