In A Cabin With

Bespreek hier het actuele nieuws van de dag.
Gebruikersavatar
Scars
Berichten: 1196
Lid geworden op: wo 10 feb 2010, 18:53

In A Cabin With

Bericht door Scars »

Een Cross-over project voor muzikanten.
In A Cabin With…

Junte “Sticks” Uiterwijk van Fakkelbrigade, Daan Schinkel van zZz, Thomas Azier, Maurits Westerik van Gem, Joppe Molenaar van Voicst en Sjam “Sjammie The Money” Sjamsoedin van Nobody Beats The Drum

zZz’s Daan Schinkels vertelt enthousiast over de dagen in Marokko. “Op de eerste dag lagen er al drie schetsen die de volgende dag te gekke liedjes werden. De druk die je voelt om in zo’n korte tijd een plaat te maken, werkt voor mij heel goed. Normaal heb je alle tijd en kun je tijden lang mierenneuken, nu hebben we echt doorgepakt.”

Volgens Schinkels is het een afwisselende plaat geworden. “Er staan echt liedjes op, hiphoptracks en hele muzikale nummers. Soms werk je samen, soms los om ideeën te bedenken. Sticks zit echt constant met teksten in zijn hoofd. Die noteert hij dan in zijn telefoon, heel bijzonder om te ervaren.”

Voicst drummer Joppe Molenaar verklapte tegenover Metro dat er een vervolg komt op het project. Schinkels wil het niet teveel aan de grote klok hangen, maar erkent dat hij, Joppe en Gem-voorman Maurits Westerik plannen hebben voor een verdere samenwerking. “Er is nog geen enkel nummer dus het is raar om er over te spreken, maar er gaat zeker wat gebeuren. De samenwerking is niet heel raar, zo liggen de oefenruimtes van Voicst en zZz naast elkaar.”

Schinkels geeft aan dat hij voor het project zijn orgel eens aan de kant wil zetten. “Ik kan ook gitaar spelen, maar heb dat al tien jaar niet gedaan. Eventueel zou ik ook wel bas willen spelen, maar dat heb ik nog nooit gedaan. We zien wel wat de nummers van me vragen.”
http://www.inacabinwith.com/site/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kACVevmJgto[/youtube]

Vet!
Plaats reactie