Pagina 1 van 1

The Walking Dead

Geplaatst: do 11 feb 2010, 01:46
door Shamrock
Afbeelding

Zoals je hier kunt lezen, ben ik een groot fan van deze comic, geschreven door Robert Kirkman, getekend door Tony Moore en uitgegeven door Image Comics Deze maand komt alweer het 70ste deel uit van de comic die in oktober 2003 is gestart.

Wie het allemaal gemist heeft en toch nieuwsgierig is geworden kan de eerste 1100 pagina's (of als je wilt, de eerste 48 delen) nu makkelijk inhalen door even bij Bol te gaan winkelen waar je ze voor 51,99 euri (en iets van 1,99 aan postzegels) op je deurmat krijgt of even bij onze amerikaanse buren van amazon langs gaat waar je het juweeltje voor de spotprijs van $37.79 (ongeveer 27 euro) te koop is. Hou bij de laatste wel even je verzendkosten in de gaten ;)

Mocht je daarna , net als ik, niet genoeg kunnen krijgen van deze briliante serie, dan zijn er nog de volgende delen om je bij te krijgen zodat jij ook vanaf volgende maand braaf een deeltje bij je lokale comicboer kunt kopen:
The walking dead, book 7
The walking dead, book 8
The walking dead, book 9
The walking dead book 10


Het slimste is natuurlijk om ze meteen allemaal te bestellen bij amazon (scheelt je ook weer verzendkosten), want ik garandeer je, die lees je in 1 ruk uit! Je bent dan bij tot deel 60. Moet je alleen nog even in de backissue bak van je comicboer zoeken naar de deeltjes 61 t/m nu, maar dat vind hij vast niet erg ;)

Afbeelding
Omdat het gevraagd werd hier de link naar de digital comics how-to.

Re: The Walking Dead

Geplaatst: do 11 feb 2010, 18:33
door Georgiios
Echt een top comic! Ik had ergens gelezen dat ze er een serie van gingen maken. Dus fingers crossed.

Re: The Walking Dead

Geplaatst: zo 14 feb 2010, 02:45
door SpenQ
dit lijkt me een leuke om mee te beginnen, misschien ga ik deze binnenkort bestellen! Ik zat nooit echt zo in de comics, ben me nu een beetje aan het inlezen met de digital comics, waar een goeie tutorial van te vinden is op dit forum btw!
Deze serie staat mooi op zichzelf, en is niet echt deel van een heel universum. En het is daarbij een hele goeie! ik laat het nog wel weten =)

*edit*
ik heb de eerste 2 delen nu gelezen via de digital comics methode. (werkt goed overigens!)
Heb echt wel zin in meer nu, ik denk dat ik ze ga bestellen! maar moet wel ff wachten tot ik mn salaris binnen heb denk ik ;-)

*edit*
helaas heb ik net gezien dat je bij amazon niet via paypal kan betalen, dus wordt het toch bol.com ben ik bang... Dat wordt dan nog fftjes wachten!