Wedstrijd: Heb jij de echte Puss in Boots??

RDJ134 19 maart 2012 om 19:22 uur

Op 4 april aan staande komt Puss in Boots uit op DVD en Blu-Ray, deze film is heel erg leuk en daarom zijn wij van Eigenwereld.nl de rotste niet om even een wedstrijd er voor te promoten. Want heb jij een leuke video of foto van je kat, dat moet je maar even het onderstaande bericht lezen. Wie weet win jij wel een gratis DVD van de film.


De Gelaarsde Kat, de charmante, stoere kat uit de films van Shrek, is terug! Op 4 april a.s. beleeft Kat in DE GELAARSDE KAT een gloednieuw avontuur op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren is Kat op zoek naar de schattigste, grappigste en stoerste kat van Nederland. Vertedert uw kat ieders hart, is hij voor niets of niemand bang of haalt hij juist altijd gekke capriolen uit? Stuur dan een video van uw kat in en maak kans op mooie prijzen!

Heeft u een leuke video van uw kat en vindt u dat uw kat de schattigste, grappigste of juist stoerste kat van Nederland is? Via www.youtube.com/degelaarsdekatfilm kunt u uw filmpje uploaden. Heeft u geen video, maar alleen een foto? Deze kunnen ingestuurd worden via www.facebook.com/pussinbootsNL. Inzendingen dingen tot en met 15 april a.s. mee naar het prijzenpakket, die per categorie (schattigste, grappigste stoerste kat) bekend wordt gemaakt. Het prijzenpakket is een prachtige Gelaarsde Kat pakket, bestaande uit ondermeer de DVD.

Reageer