Patch info van PES 2013

RDJ134 11 oktober 2012 om 18:42 uur

Wie vandaag zin heeft in een potje Pro Evolution Soccer 2013, zal getrakteerd worden op een update. Nu is Konami zo aardig geweest om ons een mailtje te sturen met de nodige informatie, en deze kan je hier onder lezen.


Vandaag komt Konami Digital Entertainment GmbH met een eerste gratis update en een tweede DLC voor de schitterende PES 2013 titel. Hiermee verbeteren de online elementen en worden de speelschema's van de teams geüpdate.

Net als bij de vorige games in deze reeks, is Konami constant bezig met het updaten van PES 2013 en voegt steeds nieuwe elementen toe. De eerste update verbetert de online kant van de game. De update is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation®3, Xbox 360 en Windows PC. De update voegt een widget systeem toe, waarmee je via een snelkoppeling je vrienden kunt oproepen om online wedstrijden te spelen. In PES 2013 kunnen maximaal acht mensen tegelijkertijd één wedstrijd spelen. Ook voegt de download een Community mode toe waar vrienden automatisch geselecteerd worden uit een vooraf opgestelde lijst en waarmee deze communities hun resultaten kunnen bijhouden. Spelers kunnen nu ook een wedstrijd in de rust opgeven.

KONAMI geeft ook een tweede DLC pack vrij die alle zomertransfers update en extra UEFA elementen, teamupdates en 11 nieuwe schoendesigns toevoegt.

Reageer