Vanavond op TV/5 juni

RDJ134 5 juni 2014 om 17:04 uur

Het is bijna weekeinde, en dat is ook te zien met het film aanbod vandaag. Want er zijn wederom slechts drie films die wij je kunnen aanraden omdat wij ze fookin a vinden. De filmtip voor vandaag is American Pie uit 1999 omdat deze gewoon fookin briljant was voor zijn tijd, en dat kunnen we niet zeggen van de lamme vervolgen die er na kwamen.

1: Gulliver's Travels (2010) is om 20:30 op RTL 5 te zien en is een soort van remake van het bekende sprookje die nu naar onze huidige tijd is geport. Jack Black speelt Gulliver die als schipbreukeling aanspoelt in een land van kleine mensen en hij de reus is. Hoop leuke verwijzingen naar onder anderen Star Wars en persoonlijk vindt ik deze film niet eens zo heel erg slecht, zoals de recensies je willen doen geloven.





2: In 1999 verscheen niet alleen The Matrix maar ook American Pie die het verhaal vertelde van een groep jongeren die hun laatste zomer samen doorbrachten en geobsedeerd waren van hun ontmaagding. Waarbij het hoogte punt van de film niet een toen nog lekkere Tara Reid was, maar Jason Biggs die zijn snikkel in een taart stopte. Dit en meer kan je om 20:30 op Veronica kijken.





3: Voor wie de twee bovenstaande films niet hun ding is, kan om 20:30 naar RTL 7 overschakelen om The World is Not Enough (1999) te kijken. Want James Bond red wederom de wereld van de bad guys en stopt zijn snikkel tot in tegenstelling van Jason Biggs niet in een taart maar in echte vrouwen als Denis Richards.



Reageer