PlayStation Network heeft onderhoud vanavond

Gtamen 2 juni 2014 om 16:40 uur

Als je vanavond thuis komt van een hele dag hard werken en online wil gamen op je PlayStation dan heb ik slecht nieuws voor je, want het kan wel eens zo zijn dat je niet online gaat komen door het onderhoud.


Om PSN-gebruikers te kunnen blijven voorzien van de beste online game ervaring, vindt er op maandag 2 juni 2014 vanaf 18:50 tot 00:50 op dinsdag 3 juni 2014 routine onderhoud plaats aan PlayStation Network.

Gedurende het onderhoud blijft online gaming voor de meeste games mogelijk, maar heb je geen toegang tot de volgende services:

PlayStation Store op je PS4, PS3, PS Vita, PSP en PC
Sony Entertainment Network Accountbeheer
Sony Entertainment Network Account registreren
PlayStation Home

Daarnaast kun je je op nl.playstation.com niet bij PlayStation Network aanmelden.
NB: Indien je na donderdag 29 mei 2014 nog gebruik hebt gemaakt van PSN, zul je zeer waarschijnlijk ook na 18:50 nog gewoon kunnen inloggen op PSN. Ook als je voor de start van het onderhoud via je PS3, PS4 of PS Vita bent aangemeld op PSN (en aangemeld blijft tijdens de start van het onderhoud), kun je doorgaans ook online blijven gamen gedurende het onderhoud.
Tijdens de duur van het onderhoud is het echter mogelijk dat op bepaalde momenten netwerk instabiliteit optreed waardoor je online sessie beëindigd kan worden.

Gedurende het onderhoud kun je gametrofeeën blijven verzamelen. Deze worden zodra PlayStation Network weer op volle toeren draait in je profiel weergegeven.

Reageer