Dead Island Retro Revenge - Gameplay Trailer

RDJ134 9 mei 2016 om 19:31 uur

Het 16-Bit tijdperk was voor mij de beste periode in mijn leven om te gamen, de games waren moeilijk en fun. Nu verschijnt er binnenkort de Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition en Dead Island Retro Revenge. De laatste is een ode aan het tijdperk van de jaren negentig toen side scrollers de standaard was. Maar daar over kan je hier onder meer lezen en zien.


Deep Silver en Techland brengen vandaag de eerste trailer uit voor de gloednieuwe 16-bit side-scrolling actiegame Dead Island Retro Revenge.

Vastbesloten om zijn kat te redden, kerft Max een bloederig pad door het door zombies geïnfesteerde Californië - zijn weg banend door hordes ondoden, bataljons bedorven soldaten, en een moeras aan kwaadaardige bajesklanten. Maak bizarre combo's, verzamel power-ups, gebruik superwapens, en ontketen absurde magie-aanvallen om jezelf te bewijzen als de geweldige 16-bit side-scrolling held waarvan je altijd al wist dat je die in je had!

Features in het kort:
Retro-uitstraling met melee-based combat
Inclusief leaderboards, achievements en verrassende diepgang
Belaag zombies met power-ups, superaanvallen en een combosysteem

Dead Island Definitive Collection is een compilatie bestaande uit Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition en bevat daarnaast ook gratis Dead Island Retro Revenge! De compilatie komt zowel in winkels als digitaal beschikbaar voor een adviesprijs van € 39,99.

Vanaf later vandaag kun je de games pre-orderen op Steam! Vergeet niet om de Steam community hub te bezoeken voor mooie kortingen.

Tegelijkertijd komen Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition beide apart beschikbaar als digitale download voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4 computer entertainment systeem en PC voor een adviesprijs van € 19,99.

Elk van de drie titels, inclusief de compilatie Dead Island Definitive Collection lanceren op 31 mei 2016 voor Xbox One, PlayStation en Windows PC.




Reageer