Homefront: The Revolution: The Voice of Freedom DLC nu verkrijgbaar

RDJ134 28 september 2016 om 14:30 uur

Zoals je hier op Eigenwereld.nl in mijn recensie al kon lezen was Homefront: The Revolution niet wat het had kunnen zijn. Het speelde door een shitload aan bugs erg matig en zelfs een hele grote update kon de boel niet meer fixen en lieten veel gamers deze titel links liggen. Maar vandaag is er nieuwe DLC verschenen en deze kan je via de bekende marketplaces bemachtigen. Dus bij deze:


In The Voice of Freedom kruipen spelers in de huid van Benjamin Walker, het legendarische boegbeeld van de opstand en KPA's meest gezochte man. Het doel: infiltreer bezet Philadelphia en ontmoet Jack Parish's Resistance Cell. Deze intense, verhaalgedreven proloog test de speler op het gebied van stealth en combat wanneer hij wordt geconfronteerd met de meest sinistere en vijandige factie in het metrostation van Philadelphia: de '90'.

The Voice of Freedom is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit en is tevens los verkrijgbaar. The Voice of Freedom is nu te downloaden op Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en op Windows PC via Steam.

Terugkerende Homefront spelers zullen zien dat de recent uitgebrachte patch de algehele ervaring sterk heeft verbeterd.

Reageer