Kantoor medewerkers maken een ode aan Mario met 6.223 Post-It's

RDJ134 30 november 2017 om 18:02 uur

De mensen die op het kantoor van Viking werken hebben te veel vrije tijd op handen, want deze hebben met maar liefst 6.223 Post-It's hun muur veranderd in een level van Super Mario Bros. Hoe dat in zijn werk ging is te lezen op deze website en te zien in de onderstaande video die ik eigenlijk al een week geleden had kunnen posten, maar totaal was vergeten. Ooops....

Eind oktober werd het nieuwe spel Super Mario Odyssey eindelijk gepubliceerd door Nintendo. Bij ons op kantoor houden we wel van goede videospellen, we stonden dan ook al maanden te trappelen om dit nieuwe spel te spelen. Het videospel liet niets te wensen over. 5/5 sterren krijgt het niet alleen van onze medewerkers, maar ook op andere review sites.

Natuurlijk kan er op kantoor niet gegamed worden, dus vonden de geinspireerde collega's een andere manier om het spel tot 'leven' te brengen op kantoor: De creatie van een heus Mario-kunstwerk. Met een paar lege muren en in totaal 6223(!) Post-its ging het team aan de slag om het ultieme nostalgische Mario beeld te recreëren, namelijk het volledige eerste level van de Mario-reeks.

Gelukkig heeft iedereen op kantoor de instelling dat een kantoorruimte niet kleurrijk genoeg kan zijn, en was het dus niet moeilijk om toestemming voor ons plan te krijgen. Onze games-ruimte leek de uitgelezen plek om dit kunstwerk tot realiteit te maken, dus gingen we daar zo snel mogelijk van start.


Reageer