DOOM Eternal verschoven naar 2020

RDJ134 8 oktober 2019 om 17:49 uur

Het is alweer twee jaar geleden dat DOOM (recensie) uit kwam in de vorm van een semi reboot van de franchise. Deze game was gruwelijk bruut in het puurste vorm van het woord en deed het zo goed dat een vervolg niet kon uitblijven. Deze zou er volgende maand komen onder de titel DOOM Eternal,alleen zoals je in de titel van dit bericht al kan lezen is dit niet het geval. De game is door geschoven naar 20 maart 2020 en de reden hier voor is dat Bethesda simpelweg meer tijd nodig heeft om het te perfectioneren voor de optimale ervaring.


Naast de verschoven releasedatum van DOOM Eternal, hebben we nog een aantal andere veranderingen die we graag kenbaar willen maken:

Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.

DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.

DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.

We zijn iedere DOOM-fan dankbaar voor de toewijding en support - we kunnen niet wachten om samen met jou te rip-and-tear'en.

Reageer