For Honor - Honor-Spelen Trailer

RDJ134 13 februari 2020 om 22:04 uur

Vanaf 13 tm 27 februari is er een leuk evenement voor For Honor. Want om het Verdrag van Wyverndal te vieren is zijn alle facties uitgenodigd voor de Honor games. Deze komen met leuke extra's en meer, maar daar over verteld de onderstaande video je alles.


Honor Games introduceert een variant op de geliefde gamemodus Carousel of Death. Wanneer spelers voor de eerste keer sterven in deze 4v4 Elimination game-modus, worden ze 5 seconden later weer tot leven gewekt, maar worden er telkens wel 5 seconden toegevoegd aan de respawntijd. De overwinning wordt pas behaald wanneer alle tegenstanders tegelijkertijd zijn verslagen. Tijdens de eerste week van het event voegt Carousel of Fire extra schadeboosts en vuurspuwende geisers toe aan de arena. De tweede week van het event krijgt ook een andere wending, maar dat blijft nog even een verrassing.

Het in-game event brengt een overvloed aan buit en unieke toevoegingen naar de game, waaronder een nieuwe Battle Outfit, Ornament en Effect, evenals gloednieuwe Instrument Emotes die beschikbaar zijn voor alle Helden. Al deze event-gerelateerde buit en content is tot en met 2 maart tevens verkrijgbaar in de Honor Games-bundel voor 30.000 Staal.



Reageer