Marvel Avenger's Open Beta dit weekeinde *update 22:44

RDJ134 20 augustus 2020 om 18:42 uur

De verwachtingen rond om Marvel Avenger's is heel erg hoog en kijken veel mensen rijkhalzend uit naar deze game die vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar is voor alle gangbare systemen. Maar voor wie niet kan wachten is er goed nieuws want vanaf 21 tm 23 augustus (dit weekeinde dus) kan je mee doen aan de open beta.

Update: Tweede video toegevoegd.


De open beta van Marvel's Avengers is beschikbaar van 21 augustus tot 23 augustus voor alle PlayStation®4-, Xbox One- en pc-spelers.

De beta biedt toegang tot vier van de Hero Missions uit de single-player campaign, drie HARM Room-uitdagingen, vier War Zones en vijf Drop Zones. Al deze content samen is goed voor vele uren superheldenactie! War Zones en Drop Zones kunnen solo gespeeld worden, met de helden die een speler bezit als computergestuurde bondgenoten, of coöp met teams van twee tot vier spelers.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite*, de free-to-play game van Epic Games.






Reageer