Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Sugar Fright Event - Trailer

RDJ134 26 oktober 2020 om 19:42 uur

Morgen begint voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege het Sugar Fight Event omdat het Halloween is, en daar voor is een heel nieuw level gemaakt en kunnen spelers respawnen. Hoe en wat kan je allemaal hier onder lezen en zien.

In de nieuwe gamemodus Candy War moeten spelers snoep verzamelen dat door hun tegenstanders is achtergelaten nadat ze zijn uitgeschakeld. Let wel op, want voor de eerste keer in de geschiedenis van Tom Clancy's Rainbow Six Siege krijgen spelers de mogelijkheid om te respawnen en zo wraak te nemen. Dit alles vindt plaats op een gloednieuwe map, die speciaal werd gecreëerd voor het Halloween event.

Naast de nieuwe, tijdelijke modus, wordt ook de Sugar Fright-collectie geïntroduceerd met nieuwe items voor Zofia, Capitao, IQ, Nomad, Thermite, Castle, Ela, Frost, Goyo en Pulse. Sugar Fright packs zijn te verdienen door het voltooien van speciale eventuitdagingen. Ook zijn ze verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per pack. Daarnaast zijn de complete bundels per Operator verkrijgbaar voor 1.680 R6 Credits.



Reageer