Watch Dogs: Legion dit weekeinde free to play

RDJ134 2 september 2021 om 16:08 uur

Watch Dogs: Legion (recensie) is een cadeau dat maar blijft geven, zo hadden we recent een zombie uitbraak, een Assassin's Creed cross-over en nu een La Casa De Papael event. Het feest houd niet op, want voor de mensen die nog twijfelen om deze titel in hui te halen is er goed nieuws, want dit weekeinde kan je deze titel gewoon uit proberen. Dit gaat op voor alle gangbare systemen, dus pak je koffers voor Londen en ga het verzet in!!


Watch Dogs Legion is vanaf vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september gratis speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Nieuwe spelers krijgen in dit gratis weekend toegang tot de volledige singleplayer campagne en de online modus. Het pre-loaden van de game kan al vanaf vandaag.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Reageer