Xbox Anniversary Celebration

RDJ134 16 november 2021 om 01:37 uur

De eerste Xbox kocht ik al heel erg snel nadat deze uit was en voorzien van een Enigma Mod Chip en vanaf daar was het een achtbaan rit van een paar jaar vol warez, emulatoren en XBMC om mijn illegaal gedownloade content te bekijken. Mooie tijden die nog vrij onbezorgd waren voor mij en ik een hele hoop tijd had om te gamen en met de console te spelen. Sterker met co-founder Shamrock heb ik hele nachten zitten spelen nadat hij mij leerde hoe ik via Systeem Link online kon spelen.

Toen kwam de Xbox 360 die ik eigenlijk niet wilde kopen, maar ik met Dynamike aka Jungle Jack mee ging naar de nachtelijke release in de haagse GameShop, daarna bij hem thuis spelen en demo's checken tot vroeg in de ochtend. Zelf kocht ik die pas wat later toen ik op het beruchte Mission Xbox event op de een boot van Microsoft een mega aanbieding kreeg van de console, games en meer voor 400 euro.

Op de Xbox 360 leerde ik de meest toffe mensen kennen, hield ik contact en kwam en gingen mensen in mijn leven. Maar zijn er ook met wie ik nog dagelijks speel of spreek en heb ik mij voor de Xbox One toen in de schuld gestoken en ook dit systeem is mijn dagelijkse to go systeem om op te spelen en staat een Xbox Series ook op mijn lijst om te kopen als de kans zich voordoet.

Waarom vertel ik je dit?? Nou omdat de OG Xbox gisteren 20 jaar oud is geworden en iedereen wel zijn herinneringen er aan hebt aan dit systeem en de consoles die er achter aan kwamen. Microsoft vierde zijn eigen feestje met de onderstaande video.

Happy B-day Xbox en dank je voor de mooie jaren.Reageer