The Prologue - Jurassic World Dominion

RDJ134 23 november 2021 om 17:57 uur

De eerste Jurassic World film was geniaal en een hele leuke insteek op de franchise, maar het vervolg hier op was heel erg matig en rond uit slecht te noemen. Maar met Jurassic World Dominion stappen we wederom dezelfde wereld in die op pakt na de einde van het tweede deel. Vandaag verscheen de onderstaande video die een Prologue geeft die niet in de film te zien zal zijn, dus bij deze:


Jurassic World Dominion draait vanaf 9 juni 2022 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk nu The Prologue, een nieuwe speciale proloog van JURASSIC WORLD: DOMINION, geregisseerd door Dominion regisseur en co-schrijver Colin Treverrow. De proloog heeft aparte, originele inhoud dat niet in de film te zien is en dient als het begin van het verhaal dat komende zomer in de bioscoop zal worden voortgezet.

Het brengt het publiek 65 miljoen jaar terug in het verleden om de wereld te ervaren voordat de mens bestond - en biedt een glimp van een wereld waarin dinosaurussen onder ons leven. De proloog bevat zeven nieuwe soorten dinosaurussen die nog nooit eerder in een Jurassic-film zijn vertoond, gemaakt door de legendarische Industrial Light & Magic, die visuele effecten heeft gecreëerd voor elke Jurassic-film, inclusief Jurassic World: Dominion.



Reageer