NACON MG-X PRO Controller Ontworpen voor Mobile Xbox Gaming

RDJ134 14 januari 2022 om 17:11 uur

Heb je een Xbox Game Pass Ultimate, dan kan je op zo'n beetje alles in de cloud gamen en zo ook via je mobiele telefoon. Het nadeeel hier is dat de besturing niet het zelfde is als met de controller van de console. Maar daar brengt de NACON MG-X PRO Controller verandering in, want deze controler klemt je telfoon in de houder en je kan een portje Forza spelen tijdens het poepen, hoe cool is dat??

Dit speeltje komt wel met een prijskaartje van €99,99, maar goed als je de Xbox Game Pass Ultimate kan betalen is dit ook geen probleem. De Nacon MG-X Pro is verkrijgbaar bij onder anderen de GameMania en Bol.com.

NACON MG-X Pro-features*:

  • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen.

  • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.

  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit.

  • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X worden verbonden via Bluetooth 4.2.
    Levensduur batterij 20 uur*: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C input, (oplaadkabel bijgeleverd) zorgt dat de fun onderweg niet hoeft te stoppen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.

  • Universele compatibiliteit: Werkt met alle Android-smartphones met Android 6 en nieuwer, tot een schermgrootte van 6,7 inch (152,4 mm).  • Reageer