Turtle Beach Kondigt De Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB Aan

RDJ134 1 maart 2022 om 17:25 uur

Turtle Beach is als het op gaming headsets aankomt een pionier en heeft hier door een redelijk reputatie verkregen. Hoewel er verschil is in kwaliteit van de headsets, zijn ze in het algemeen vrij goed en ook redelijk betaalbaar. Ik zelf heb de Turtle Beach Ear Force PX22 (Stereo) voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, en de Stealth 600 Gen 2 voor de PlayStation 4. Vooral de laatst genoemde is een hele goede surround headset.

Vandaag kondigde Turtle Beach aan dat er twee nieuwe headsets aankomen namelijk de Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB. Deze zijn verbeterde versies van de bestaande 600 Gen 2 serie. De eerste aka de MAX is aan te sluiten op alle huidige en last gen consoles en heeft een batterij die maar liefst 48 uur kan mee gaan en dat is een behoorlijke lange tijd.

De USB versie heeft een batterij van 24 uur (wat ook lang is) en is geschikt voor de PlayStation en Xbox consoles. Beide headsets hebben een 50mm driver wat garant staat voor een behoorlijk bass en 3D spatial surround .

Any way, de Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB komen in verschillende kleuren en is vanaf 3 april verkrijgbaar.


Stealth 600 Gen 2 MAX

De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX draadloze multiplatform gaming headset levert een geweldige batterijduur en hoogwaardige gameaudio. Een monsterlijke 48+ uur aan batterijduur laat je dagen lang gamen. De unieke vertragingsloze 2.4GHz draadloze USB-zender zorgt voor een low-latency, lossless verbinding met je gamesysteem. Met een druk op de knop kunnen spelers hun favoriete gamesysteem kiezen en het 3D spatial surround geluid ervaren door de grote en krachtige 50mm speakers, en kristalhelder chatten met de flip-to-mute microfoon. Zachte, brilvriendelijke ProSpecs™-oorkussens bieden zacht comfort en dankzij de toegankelijke bediening kunnen spelers functies zoals Superhuman Hearing gemakkelijk activeren. Beschikbaar in Black, Midnight Red of Arctic Camo.





Stealth 600 Gen 2 USB

De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 USB draadloze versterkte headset levert hoogwaardige game audio & chat op Xbox of PlayStation. Een langdurige batterij van 24+ uur betekent minder opladen en meer gamen. De unieke vertragingsloze 2.4GHz draadloze USB-zender zorgt voor een low-latency, lossless verbinding. Spelers ervaren het 3D spatial surround geluid door de 50mm speakers en kristalheldere chat door de flip-to-mute microfoon. Zachte, brilvriendelijke ProSpecs™-oorkussens bieden zacht comfort en dankzij de toegankelijke bediening kunnen spelers functies zoals Superhuman Hearing activeren voor een competitief voordeel. Beschikbaar in Black of White.

De ontworpen voor Xbox Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB staan gepland voor een lancering op 3 april 2022. De PlayStation versies van de Xbox Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB worden later in 2022 gelanceerd.



Reageer