Thor vanaf 12 oktober op Blu-Ray en DVD verkrijgbaar

RDJ134 29 augustus 2011 om 16:34 uur

Een kleine vier maanden gelden verscheen de Marvel superhelden film Thor in de Nederlandse bioscopen, en deze was mede door de stralende aanwezigheid van Natalie Portman een streling voor het oog. Felle kleuren en 3D actie maakte het een zeer vermakelijke film. Voor wie de film aan zijn collectie wilt toevoegen is er goed nieuws, want deze zal in Nederland vanaf 12 oktober verkrijgbaar zijn. Uiteraard met een hoop extra footage en een vooruitblik op de aankomende The Avengers film.


De film THOR wordt uitgebracht op single disc DVD, twee-disc Blu-ray/DVD combo pack en een twee-disc Blu-ray/ DVD combo pack met 3D versie. De combo packs bevatten naast de HD film ruim 80 minuten aan bonusmateriaal, waaronder een exclusieve special die dieper in gaat op het Marvel Universe, een vooruitblik op Marvel's The Avengers, een kijkje in de wereld van regisseur Kenneth Branagh en veel meer.

THOR Blu-ray en DVD specificaties
De THOR Blu-ray DiscTM wordt vertoond in 1080p High Definition met Engelse 7.1 DTS HD Master Audio. De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital Surround.

Reageer