Nieuw op HBO Max in Januari

RDJ134 1 januari 2023 om 00:00 uur

HBO Max is lekker op dreef met hun content en brengen ze nu met regelmaat meerdere keren per maand nieuwe films en series naar hun streaming dienst toe. Vandaag hebben ze bekend gemaakt wat je voor de nieuwe maand kan gaan verwachten en zoals je kan zien is de lijst behoorlijk lang, dus bij deze:

1 JANUARI LIZZO: LIVE IN CONCERT


Het jaar wordt afgetrapt op 1 januari met LIZZO: LIVE IN CONCERT, een Max Original-concertspecial die werd gefilmd tijdens The Special Tour van zangeres, songwriter, rapper, fluitist en actrice Lizzo, in het iconische Kia Forum in Inglewood, Californië. LIZZO: LIVE IN CONCERT is het hoogtepunt van haar zeer persoonlijke documentaire LOVE, LIZZO welke onlangs verscheen op HBO Max.

Op 16 januari verschijnt het eerste seizoen van de negendelige HBO original-serie THE LAST OF US. Het verhaal speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

THE LAST OF US is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige videogame, ontwikkeld door Naughty Dog exclusief voor de PlayStation-platforms®.

1 JANUARI

LIZZO: LIVE IN CONCERT
JOMANDA: LADY OF THE LIGHT

5 JANUARI

WAHL STREET (Seizoen 2)

7 JANUARI

SAY YES TO THE DRESS: BENELUX

12 JANUARI

VELMA (Max Original adult animatie-serie)

13 JANUARI

I DON'T LIKE DRIVING
THE AUSCHWITZ REPORT

16 JANUARI

THE LAST OF US (HBO Original drama-serie)

18 JANUARI

JOHNNY VS. AMBER
JOHNNY VS. AMBER: THE US TRIAL

21 JANUARI

REAL TIME WITH BILL MAHER (HBO unscripted-serie)

22 JANUARI

NOWHERE SPECIAL

29 JANUARI

WRONG TURN

Reageer