Disney Gets SLAMMED Over Indiana Jones 5 DISASTER

RDJ134 4 juni 2023 om 17:21 uur

Het gaat op dit moment niet zo heel erg goed met Disney, de abbonee's van Disney+ verlaten massaal de streamings dienst, ophef over het door drukken van woke & gender gebeuren in alle series, MCU wat totaal verpest is en waar ook geen hond naar kijkt, en dan is er het gebeuren van films als The Little Mermaid die het extreem slecht doet in de bioscopen en dan is er Star Wars..... wat ook al onkijkbaar is geworden.

Dus dachten ze bij Disney laten we Lucasfilm ook nog even kapot maken met Willow die zo slecht bekeken is dat deze gewoon van Disney+ is verwijderd, en dan is er Indiana Jones and the Dial of Destiny waar niemand op zat te wachten aangezien Kingdom of the Crystal Skull een lachertje en zeer gehaat is door fans van deze zeer geliefde franchise die bestaat uit films, comics en video games. De eerste screenings voor Indiana Jones and the Dial of Destiny op het film festival in Cannes waren zeer negatief en nu meer screenings de rond doen wordt het alleen maar erger.

Want dankzij Kathleen Kennedy's woke krijgen we nu een hulpeloze oude man wat Indiana Jones is, te zien. Die keer op keer door zijn kleindochter gered moet worden..... en dit is niemand minder dan power feminist Phoebe Waller-Bridge dus dan weet je ongeveer wat er te verwachten valt. Hoe deze shit storm steeds groter en groter wordt is nu te zien in de onderstaande video.



Reageer