Project Stellar is SUPER Disappointing... (ModzvilleUSA! Opinion)

RDJ134 16 juli 2023 om 16:52 uur

Project Stellar van MakeMHZ is een soort van Modchip die tegelijk een eigen computer is, die het onmogelijke heeft waar gemaakt en een must have is voor OG Xbox bezitters. Het hele project is nog in bèta versie en dat was ook goed te horen en te zien in deze video van Macho Nacho Productions die deze pas geleden een testrit gaf.

Maar nu voelen een hoop mensen zich belazerd omdat het stukje hardware (waarbij vrij duidelijk was dat het in bèta was) niet zijn beloofde features heeft gekregen bij de launch en dat er nog wat bugs in de software zitten, niet open source en compatibel is met andere software. Of te wel een shitstorm waarbij een hoop mensen boos zijn en gaan bitchen. Zo erg dat Justin van MakeMHZ nu tijdelijk van zijn Twitter is gegaan door het hele gebeuren. Vandaag bracht ModzvilleUSA een video uit waarin hij de vele minpunten en bugs aanhaalt.

Persoonlijk wil ik heel erg graag een Project Stellar in mijn OG XBox en ben ik al aan het sparen hier voor om deze dan ook letterlijk volledig uit te maxen met deze chip, een paar TB SSD en een HDMI Mod. Maar de reden waarom ik nog een Project Stellar hebt is omdat het bèta is en ik even de bugs en oplossingen afwacht.



Reageer