The Bridge seizoen 3 beste verkocht serie op DVD en Blu-ray

RDJ134 29 december 2015 om 14:53 uur

Het derde seizoen van The Bridge is precies twee weken geleden uitgekomen en nu al de best verkopende TV serie van dit moment. Nu zijn wij pas geleden begonnen aan deze show en kan je mijn recensie van het eerste seizoen hier lezen, en Lumière heeft het tweede al verstuurd naar me. Ik kan je deze serie blindelings aanraden en adviseer je dan ook gelijk om de volledige box met seizoen 1 tm 3 nu gelijk aan te schaffen. Any way, hier is het persbericht.


Het derde seizoen van THE BRIDGE, sinds 15 december uit op DVD en Blu-ray, beslaat momenteel de toppositie in zowel de Nederlandse als de Vlaamse verkooplijsten.
Dat meldt Gfk, de organisatie die de officiële retailcijfers verzamelt en communiceert.

THE BRIDGE bewijst zo eens te meer een klassieker te zijn, en bevestigt zijn positie als een van de meest populaire series van de laatste 10 jaar. Sterker nog: de Zweeds-Deense topreeks heeft geen last van de dalende DVD-markt. De verkoopcijfers van THE BRIDGE 3 zijn immers nog beter dan die van het tweede seizoen, dat uit kwam in december 2013.

THE BRIDGE 3 nestelt zich als Scandinavische serie boven zowel het Nederlands product als de big budget Amerikaanse titels. De serie laat hiermee grote successen achter zich zoals Penoza, Mission: Impossible - Rogue Nation, Frozen, Minions, Dokter Tinus,
Inside Out en Grey's Anatomy.

Reageer