Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX Wireless Gaming Headset

RDJ134 4 april 2022 om 17:03 uur

Turtle Beach is al sinds jaar en dag een begrip op het gebied van gaming headsets en zijn de meningen verschild over hoe goed deze wel of niet zijn. Persoonlijk heb ik twee van deze headsets in mijn bezit en ben er redelijk tevreden over. Volgende maand 8 mei komt de Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX Wireless Gaming Headset uit en deze is cross-platform te gebruiken en dat betekend voor alle new en last gen consoles en dat is verdomd handig als je meerdere systemen bezit en dus één koptelefoon voor allemaal kan gebruiken.

Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR), de toonaangevende leverancier van accessoires, kondigt vandaag de Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX aan als nieuwste lid van de Stealth 700-serie draadloze gaming headsets. Met één druk op de knop kunnen spelers zonder lag verbinden via draadloos USB of Bluetooth® met allerlei systemen waaronder de Xbox Series X|S en Xbox One, PS5™ en PS4™, Nintendo Switch, Windows PC's, Mac® en ondersteunende iOS en Android-apparaten. De Stealth 700 Gen 2 MAX verhoogt de batterijduur tevens naar meer dan 40 uur, en 15 minuten opladen geeft je meer dan 8 uur speeltijd.

De Stealth 700 Gen 2 MAX levert opnieuw een hoge kwaliteits audio-ervaring met krachtige 3D spatial surround sound en het comfort wat het één van de bestverkochte draadloze gaming headsets ooit heeft gemaakt. Premium features van de Stealth 700 Gen 2 keren terug: Krachtige 50mm Nanoclear™ drivers, Aerofit™ memory foam oorkussens met koelingsgel, brilvriendelijk ProSpecs™ ontwerp, Superhuman Hearing®, een met metaal ondersteunde hoofdband en Bluetooth voor bellen, praten op Discord, muziek luisteren en verbinden met de bijbehorende app. De Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX is vanaf 8 mei 2022 verkrijgbaar in Black of Cobalt Blue.



Reageer