Prijzen en aanbiedingen voor HBO Max Bekend Gemaakt

RDJ134 24 februari 2022 om 17:36 uur

8 maart aanstaande zal HBO Max van start gaan in Nederland en zijn vandaag de prijzen hier van bekend gemaakt. Want deze nieuwe streamings dienst voor de NL markt, doet wel een heel aantrekkelijk aanbod, wie nu de Basic (€2,99 ipv €5,99) of Standaard (€3,99 ipv €7,99) neemt zal deze prijs voor altijd betalen en niet zoals bij Netflix of Videoland een jaarlijkse verhoging krijgen. Hoe het precies zit is hier op deze website te zien. Let wel op deze aanbieding loopt tot eind maart en daar na is het gewoon het volle bedrag.


Klanten kunnen kiezen tussen twee abonnementen. Het Standaard-abonnement biedt de beste HD-beeldkwaliteit (1080p), geselecteerde titels in 4K UHD, drie gelijktijdige streams en dertig downloads. Het Basic-abonnement biedt een goede beeldkwaliteit (720p), één stream en vijf downloads. Met de kortingsactie van 50% voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van slechts €3,99 per maand voor het Standaard- en €2,99 voor het Basic-abonnement. Deze aanbieding loopt t/m 31 maart a.s. waarna de prijzen van respectievelijk €7,99 en €5,99 zullen gelden.

Naast de maandelijkse opties, is er een jaarabonnement met een vaste aantrekkelijke prijs van twaalf maanden voor de prijs van acht, een korting van meer dan 30%. Het standaard jaarabonnement kost €59,99, en het basis jaarabonnement is €46,99. Alle abonnementen bieden ongelimiteerde toegang tot films en series, 5.1 surround sound, Dolby Atmos, tot vijf gepersonaliseerde gebruikersprofielen en een ongelimiteerd aantal geregistreerde apparaten per abonnement.

Reageer