Teufel claimt Beste Koptelefoon Ooit met de Real Blue Pro

RDJ134 4 juli 2023 om 16:08 uur

Al meerdere keren heb je hier op Eigenwereld mijn recensies van Teufel producten kunnen lezen, en waar ik zo alle links naar zal geven. Dit Duitse Audio bedrijf is heel erg goed met wat ze doen en dat is kwalitatief hoogwaardige apparaten te maken en ik ben hier groot liefhebber van en zeer kritisch en moeilijk als het op geluid aankomt. Vandaag werd bekend dat ze de Real Blue Pro koptelefoon te koop is via hun website en claimen dat dit de beste OOIT!! is, want een behoorlijke statement is. In het onderstaande persbericht kan je er alles over lezen en zien.

Lijst met Teufel reviews:

  • Teufel Move
  • Teful Massive Headset
  • Teufel Cinebar One
  • Teufel Cage Gaming Headset
  • Teufel Real Blue TWS In-Ear Oordopjes





    Feiten in vogelvlucht:

    - Hoogwaardige gesloten, ooromsluitende bluetooth HD-koptelefoon
    - Digitale hybride active noise cancelling (ANC) voor efficiënte ruisonderdrukking op drie niveaus (lage, middelhoge en hoge tonen)
    - Transparantiemodus voor het waarnemen van omgevingsgeluiden
    - Lichte 44 mm lineaire HD-drivers voor een uiterst gebalanceerde geluidsreproductie met een zachte en weergave van hoge tonen en een prettig droge diepe bas, geschikt voor high resolution audio
    - Activeerbare Dynamore® Headphones technologie voor een wijds stereopanorama zoals bij echte luidsprekers
    - Bluetooth 5.1 met aptX™ Adaptive en AAC voor streaming van muziek in HD-kwaliteit via onder meer Spotify, Amazon Music, YouTube en Apple Music
    - Lipsynchroon videogeluid
    - Een batterijduur van 44 uur met ANC en 56 uur zonder ANC
    - Intuïtieve en aanpasbare bediening via knoppen en aanraakgevoelige oorschelpen
    - Hoogwaardige microfoons met digitale onderdrukking van storende omgevingsgeluiden voor een optimale gesprekskwaliteit tijdens het bellen en videovergaderen
    - Personalisatie met Mimi Sound ter compensatie van gehoorverlies door ouderdom voor een betere waarneming van details voor gesprekken, muziek en films
    - Diverse aanvullende functies beschikbaar via de Teufel Headphones app, zoals ShareMe voor het verbinden van twee REAL BLUE PRO's met een smartphone, geluidsaanpassing met een equalizer en Dynamore® technologie en aanpasbare bedieningsinstellingen
    - Makkelijk transporteerbaar dankzij een compact formaat, een vouwmechanisme en draaibare oordoppen
    - Grote en bijzonder zachte oorkussens van traagschuim met een lage contactdruk
    - Bediening via een kabel mogelijk, zowel actief als passief bij een lege batterij
    - De koptelefoon wordt geleverd met een 3,5 mm kabel met afstandsbediening, een oplaadkabel (USB-A naar USB-C) en een stabiele transportcase
    - De REAL BLUE PRO is per heden verkrijgbaar in de kleuren Night Black en Titanium Gray via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 349,99 euro.

    Jouw geluid, altijd en overal
    De REAL BLUE PRO is met zijn compromisloze prestaties en slimme functies de ideale dagelijkse metgezel voor alle toepassingen die met geluid van doen hebben, van muziek en films tot gaming, podcasts en audioboeken. De 44 m grote HD-drivers zorgen voor een bijzonder evenwichtig geluid met een gedetailleerde weergave van hoge tonen en een droge bas. Gebruikers kunnen het geluid naar wens aanpassen via de gratis Teufel Headphones app. De equalizer biedt diverse vooraf gedefinieerde instellingen voor muziekgenres en gesprekken, plus de mogelijkheid om je persoonlijke geluidsinstellingen op te slaan.

    Teufel heeft zijn in eigen beheer ontwikkelde Dynamore® technologie sinds haar debuut in 2017 in diverse compacte luidsprekersystemen ingezet. De Berlijnse audiofabrikant gebruikt deze technologie nu voor de allereerste keer in een koptelefoon. Dynamore® Headphones breidt het stereopanorama op duidelijk hoorbare manier wijze uit, zodat het net lijkt alsof het geluid van een echte luidspreker afkomstig is. De Dynamore® technologie kan via de Teufel Headphones app worden in- en uitgeschakeld.

    Het geluid kan nog verder worden gepersonaliseerd door direct in de Teufel Headphones app een hoortest uit te voeren met de Mimi Hearing technologie. Deze stelt de hoorprestaties voor elk oor vast. Na verloop van jaren laat ons hoorvermogen het in het hogere frequentiebereik afweten. De Mimi Hearing technologie stelt aan de hand van de gemeten waarden een persoonlijk profiel samen dat de geluidservaring merkbaar verbetert.

    Optimale geluidsonderdrukking
    De actieve digitale onderdrukking van omgevingsgeluiden (Active Noise Cancelling, ANC) zorgt met drie intensiteitsniveaus voor paradijselijke rust. Op het hoogste niveau blokkeert deze functie het omgevingsgeluid vrijwel volledig. Nerveus getik van toetsenborden en lawaaiige koffiemolens op kantoor worden even gemakkelijk door de ANC-functie uitgefilterd als het monotone turbinegeluid in het vliegtuig. Gebruikers voor wie het belangrijk is om geluiden in hun omgeving te blijven horen, kunnen de transparantiemodus inschakelen. In plaats van omgevingsgeluiden met tegengeluid te onderdrukken, versterkt deze modus die juist, zodat het net lijkt alsof je geen koptelefoon draagt. Op die manier mis je geen oproep in de wachtkamer van de huisarts of een melding van een perronwissel.

    Een hele dag luisterplezier
    Bij een volledig opgeladen batterij, ingeschakelde geluidsonderdrukking en een gemiddeld volume, houdt de REAL BLUE NC het meer dan 44 uur vol. Als de ANC-functie niet wordt gebruikt, stijgt de batterijwerkduur tot ruim 56 uur. Maar dat helpt natuurlijk allemaal weinig als je vergeet om de koptelefoon op te laden. Dankzij een snellaadfunctie tankt de REAL BLUE PRO in slechts vijftien minuten tijd genoeg energie bij voor zeven uur. Voor een veilig transport levert Teufel een stabiele transportcase mee. De koptelefoon laat zich daar dankzij zijn draai- en vouwmechanisme makkelijk in bewaren. De luxe en zachte oorkussens met traagschuim dragen bij aan optimaal comfort. Ze worden door de lichaamswarmte zacht, waarmee ze zich al na een korte draagtijd qua vorm aan de drager aanpassen. De oorkussens zijn vanzelfsprekend vervangbaar.

    Intuïtieve en aanpasbare bediening
    De REAL BLUE PRO kan worden bediend met knoppen of via de aanraakgevoelige oorschelpen. Als je die met je rechterhand aanraakt, komt je duim automatisch op een joystick terecht. Daarmee kun je het volume en de weergave (afspelen/pauzeren/vorige of volgende track) bedienen. Direct daaronder bevindt zich de ANC-knop, die je eenvoudig met de duim kunt bedienen voor het in- en uitschakelen van de drie niveaus voor ruisonderdrukking en de transparantiemodus. Gebruikers kunnen razendsnel hun lievelingsinstellingen vinden door bepaalde modi in de app uit te sluiten. Als je bijvoorbeeld alleen tussen de transparantiemodus en ANC niveau 3 wisselt, kun je de stappen voor ANC-niveau 1 en 2 direct overslaan.

    De buitenkant van de grote oorschelpen kan instructies met de vingertoppen herkennen. Voor het bedienen van de geluidsweergave en telefonie kunnen met twee of drie tikjes op de oorschelpen diverse functies worden geactiveerd. Gebruikers kunnen op die manier muziek afspelen en pauzeren, naar het vorige of volgende nummer gaan, gesprekken aannemen, beëindigen of negeren en de Dynamore® instellingen en transparantiemodus bedienen.

    Prijs en beschikbaarheid
    De REAL BLUE PRO is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 349,99 euro via www.teufelaudio.nl. De koptelefoon is beschikbaar in de kleuren Night Black en Titanium Gray en wordt geleerd met een luxe transportcase, een oplaadkabel (USB-A naar USB-C) en een 3,5 mm audiokabel met afstandsbediening.

  • Reageer