Finn Jones (Iron Fist) Komt Naar de Heroes Dutch Comic Con

RDJ134 24 mei 2024 om 14:19 uur

Dit jaar viert Heroes Dutch Comic Con van 21 tm 23 juni aanstaande in de Utrecht Jaarbeurs hun tienjarig bestaan met drie dagen lang niks dan nerd en geek goodness. Er komen gasten vele gasten en beroemdheden uit de comic, tv en film wereld langs. Zo werd vandaag bekend gemaakt dat Finn Jones aanwezig zal zijn en deze acteur is bekend als Danny Rand in Iron Fist en Loras Tyrell in Game of Thrones.

Uiteraard kan je een handtekening bemachtigen en met hem op de foto, ook is hij er tijdens de Q&A met het publiek. Meer informatie hier over kan je vinden op de website.

‘Iron Fist' & ‘Game of Thrones' Finn Jones komt naar HDCC! De Britse acteur Finn Jones komt naar de grootste comic con van Nederland. Jones is vooral bekend van zijn rol als Marvel-superheld Iron Fist in de gelijknamige serie en als Loras Tyrell in ‘Game of Thrones'.

Finn Jones (1988) is een Britse acteur die zijn grote doorbraak kende met zijn rol als de ridder Loras Tyrell in de hitserie ‘Game of Thrones'. Jones was te zien van het eerste tot en met het zesde seizoen van de fantasy serie. Kort na zijn afscheid bij ‘Game of Thrones' werd Jones gecast als Marvel superheld Iron Fist (Danny Rand) in de gelijknamige serie. Jones kroop ook voor andere series in de huid van Danny Rand, waaronder in de Netflix-miniserie ‘The Defenders'.

Ook was de acteur te zien in het tweede seizoen van de Apple TV-serie ‘Dickinson', een fictieve vertolking van het levensverhaal van de jonge Amerikaanse dichter Emily Dickinson. Jones was in het tweede seizoen te zien als Samuel Bowles. Daarnaast nam de acteur de rol van Marty op zich in de dramaserie ‘Swimming with Sharks', met Diane Kruger en Kiernan Shipka.

Ontmoet hem in Utrecht
Bezoekers van Heroes Dutch Comic Con kunnen op zaterdag 22 en zondag 23 juni de acteur vragen stellen, met hem op de foto en een handtekening bemachtigen. Nog nooit verwelkomde Heroes Dutch Comic Con zoveel special guests voor hun evenement als voor komende editie.

Reageer